Seritë 215

CALEFFI CODE®, Portëkalim PRO.Gateway de regulación térmica multizonas inalámbrico, con módem GSM, UMTS o LTE integrado.

Shko te
215100%20BLK.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Portëkalim PRO.Gateway de regulación térmica multizonas inalámbrico, con módem GSM, UMTS o LTE integrado.
Puna përmes aplikacionit CALEFFI CODE® (Kërkohet Wi-Fi ose lidhje Ethernet dhe Bluetooth® për instalimin).
Punon me mikro-SIM (i papërfshirë).
Kompatibël me lidhjen MODBUS-RTU.
Kompatibël me lidhjen OpenTherm ®.
PROJEKT I REGJISTRUAR.

Të dhënat teknike

Gama e temperaturës së ambientit: 0–40 °C
Klasa e mbrojtjes: IP 30
Vlerësimi i rrymës (24 V): 1 A
Lustër: RAL 9005 e zezë
Transmetimi i radiofrekuencës: radio RF 868 MHz, Wi-Fi

Certifikimet

CE

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Teksti i tenderit
Portëkalim PRO. Gateway de regulación térmica multizonas inalámbrico, con módem GSM, UMTS o LTE integrado. Puna përmes aplikacionit CALEFFI CODE® (Kërkohet Wi-Fi ose lidhje Ethernet dhe Bluetooth® për instalimin). Punon me mikro-SIM (i papërfshirë). Kompatibël me lidhjen MODBUS-RTU. Kompatibël me lidhjen OpenTherm ®. PROJEKT I REGJISTRUAR. Gama e temperaturës së ambientit: 0–40 °C. Klasa e mbrojtjes: IP 30 . Vlerësimi i rrymës (24 V): 1 A. Lustër: RAL 9005 e zezë. Transmetimi i radiofrekuencës: radio RF 868 MHz, Wi-Fi.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi
CODE
CODE
Lëviz poshtë-lart