Seritë 210

WiCaL, Adaptorë për valvulat termostatike dhe të konvertueshme që nuk janë prodhuar nga kompania jonë.

Shko te
210051.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Adaptorë për valvulat termostatike dhe të konvertueshme që nuk janë prodhuar nga kompania jonë.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Modele 3D
Teksti i tenderit
Adaptorë për valvulat termostatike dhe të konvertueshme që nuk janë prodhuar nga kompania jonë.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
Modele 3D
Teksti i tenderit
Adaptorë për valvulat termostatike dhe të konvertueshme që nuk janë prodhuar nga kompania jonë.
SCIP code
68de5bb1-a70d-4ccc-bbbd-1daade41d8c1
Modele 3D
Teksti i tenderit
Adaptorë për valvulat termostatike dhe të konvertueshme që nuk janë prodhuar nga kompania jonë.
SCIP code
fb8b3375-aa30-4316-826c-e0cc587ea058
Modele 3D
Teksti i tenderit
Adaptorë për valvulat termostatike dhe të konvertueshme që nuk janë prodhuar nga kompania jonë.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi
Lëviz poshtë-lart