Solutions Caleffi hero mobile
Caleffi Solutions hero banner

Zgjidhje për një të ardhme më të qëndrueshme

 

Zgjidhjet tona përfshijnë një ekuilibër ideal të veçorive teknike, performancës dhe një qasje të qëndrueshme.
Secili nxjerr në pah përfitimet që ofron për sa i përket kursimit të energjisë dhe mbrojtjes së burimeve, për instaluesit, përdoruesit dhe mjedisin njësoj.

supportiamo la transizione energetica
Mbështetja e tranzicionit të energjisë

Komponentët tanë të veçantë ofrojnë performancë optimale dhe të qëndrueshme, efikasitet dhe siguri të lartë brenda sistemeve të ngrohjes dhe ftohjes së pompës së nxehtësisë.

Caring for water and people’s health
Kujdesi për ujin dhe shëndetin e njerëzve

Uji i pijshëm me cilësi të lartë i shpërndarë nëpër rrjetet e ujit të banimit nënkupton përdorim të sigurt. Produktet tona janë projektuar dhe zhvilluar për të parandaluar ndotjen nga mediumi në rrjedhën e poshtme, për të optimizuar konsumin dhe për të stabilizuar temperaturat dhe normat e rrjedhjes për t'i dhënë përdoruesit qetësi.

Better water management
Menaxhimi më i mirë i ujit

Efikasitet maksimal, deri në 15% kursim i energjisë dhe kosto të reduktuara të mirëmbajtjes kur përshtatni komponentët tanë për trajtimin e ujit.

Smart design of eco-friendly buildings
Dizajn i zgjuar për ndërtesa miqësore me mjedisin

Deri në 22% kursim energjie, reduktim i garantuar i mbetjeve si dhe përfitime për përdoruesin përfundimtar dhe mjedisin kur pajisjet tona balancuese zbatohen siç duhet brenda dizajnit të ndërtesës.

comfort sostenibile VMC
Rehati e qëndrueshme e ajrit

Ripërtëritja e ajrit pa harxhuar energji, për të arritur qëllimin e shëndetit në ambiente të mbyllura. Sistemet tona të ventilimit mekanik të kontrolluar (VMC) janë në shërbim të shëndetit në mjedisin e shtëpisë.

comfort sostenibile HVAC
Komoditet i qëndrueshëm për sistemet HVAC

Gama e sistemeve tona të ngrohjes dhe ftohjes kombinon komoditetin dhe efikasitetin e energjisë për përdoruesin fundor duke promovuar ndërgjegjësimin më të madh për konsumin, gjë që përkthehet në sjellje më të përgjegjshme dhe një reduktim të ndjeshëm të kostove të energjisë.

The Caleffi Green
(R)EVOLUCIONI YNË I GJELBËR

The Caleffi Green