Corporate Caleffi

Kompania jone

Caleffi zhvillon dhe prodhon komponentë për sistemet e ngrohjes, ajrit të kondicionuar dhe hidraulikut, sistemet e matjes së nxehtësisë dhe komponentët specifikë për sistemet e energjisë së rinovueshme.

The heart of creation cover video
Made in Italy

Ne jemi një prodhues italian lider i komponentëve për sisteme ngrohjeje, ajri të kondicionuar, sisteme hidraulike dhe të energjisë së rinovueshme, për përdorim familjar dhe industrial, dhe gjithashtu jemi furnizues i instalimeve të teknologjisë më të lartë në fushën e matjes së nxehtësisë.

Në vitin 2017 u realizuar blerja e rëndësishme e Cristina Rubinetterie.
Sot, Grupi përbëhet nga 4 shoqëri në pronësi (CALEFFI, PRESSCO, RDZ, CRISTINA) dhe 2 shoqëri nën kontroll me disa marka (ALTECNIC, ALLVALVE) dhe 9 degë.

Flow of life cover video
Kompani në zhvillim të vazhdueshëm

11 fabrikat tona janë themeluar të gjitha në Itali për arsye strategjike: kjo na lejon të garantojmë përputhshmëri të vërtetë me standardet e cilësisë të vendosura jo vetëm nga rregulloret ndërkombëtare, por edhe nga zgjedhjet e veçanta të korporatës. Kontrolli është efektiv dhe monitorohet në nivel të brendshëm në çdo hap të prodhimit.

Grupi Caleffi numëron mbi 1460 punonjës në të gjithë botën dhe kryen shpërndarje në mbi 90 shtete me një xhiro të parashikuar prej 495 milionë euro për vitin 2022.

Broshurë e korporatës

Corporate_documentazioneWeb-800x800.jpg
Ekspertizë Rrjedhëse

Fuqia punëtore

 Big number
Caleffi icon people
1640
Punonjës
Caleffi icon build
+90
Shtete të furnizuara
Caleffi icon build
11
Fabrika
Fakte dhe shifrra

Xhiro në €

Fatturato Caleffi

Investimet

Investimenti Caleffi