Caleffi hero Contatti mobile
Contacts Caleffi

Kontaktoni

Agenti Caleffi
KONTAKTONI
Caleffi në Shqipëri

Gjeni produktet tona në dyqane.

Contacts Caleffi
KONTAKTONI
Na kontaktoni

Shikoni detajet e kontaktit për ambientet tona, organizatën tregtare, kujdesin ndaj klientit, degët dhe furnitorët në mbarë botën

headquarter caleffi
KONTAKTONI
Ku jemi

Ne operojmë në mbi 90 shtete, me 22 zyra në 19 shtete.

work with us Caleffi
KONTAKTONI
Punoni me ne

Shoqëria jonë është vazhdimisht në rritje. Ne kërkojmë shpeshherë bashkëpunëtorë të rinj që të përfshihen në grupin tonë.