Caleffi headquarters
HEADQUARTERS

Ku jemi

Ne punojmë në mbi 90 vende nëpër filiale, agjenci, shpërndarës dhe përfaqësues.

4 UMBËTARE PRODHUESE NË ITALI

KU JEMI VENDOSUR NË TË GJITHË BOTËN