Caleffi hero Formazione mobile
Education Caleffi

Edukim

Të gjitha ofertat edukuese të Caleffi për të trajtuar në thellësi të gjitha temat që lidhen me HVAC

NAVIGACIONI I BRENDSHËM
Showin3d
EDUKIM
Pamje 3D: Showin3D
  • Zbuloni të gjitha veçoritë e produktit në një mënyrë interaktive dhe të personalizuar
  • Shikoni produktin në një pamje të lidhjes mes komponentëve të tij ose në një pamje të seksionuar, aksesoni të gjithë dokumentacionin teknik dhe veçoritë funksionale
     
Cuborosso
EDUKIM
Qendra kërkimore: Cuborosso
  • Qendra kërkimore italiane që studion zhvillimin e produkteve dhe sistemeve të reja për instalimet e ngrohjes dhe hidraulikës dhe pjesëve për instalimet me energji diellore dhe ato gjeotermike
  • Në Cuborosso gjendet gjithashtu salla e ekspozitës e teknologjisë së lartë e Caleffi