Caleffi hero Formazione mobile
Education Caleffi

Едукација

Сите едукативни понуди на Caleffi за длабински пристап кон сите теми поврзани со греење, вентилација и климатизација (HVAC)
 

ВНАТРЕШНА НАВИГАЦИЈА
Showin3d
ЕДУКАЦИЈА
3D приказ: Showin3D
  • Откријте ги сите посебни карактеристики на производот на интерактивен и приспособен начин
  • Добијте приказ на производот, каде тој е детално расклопен и разделен, пристапете до целата техничка документација и функционални карактеристики
     
Cuborosso
ЕДУКАЦИЈА
Истражувачки центар: Cuborosso
  • Италијански истражувачки центар кој се занимава со развој на нови производи и системи за инсталации за греење и водовод и делови за инсталации за соларна енергија и геотермални инсталации
  • Во Cuborosso се наоѓа и изложбениот салон за висока технологија на Caleffi