Caleffi hero Software mobile
Caleffi-hero-Software

Софтвер

ВНАТРЕШНА НАВИГАЦИЈА
Software Schemi Caleffi
СОФТВЕР
Скици: Caleffi Schemes
 • Апликација заснована на интернет, за да ги запознаете нашите производи и да откриете нови решенија
 • Со помош на нашите предлози изберете ја скицата што одговара на вашите потреби
 • Откријте ги производите и нивните технички карактеристики
 • Извезете го целокупното решение во .pdf или .dxf-верзија за вашиот дизајн во AutoCAD
Pipe Sizer
СОФТВЕР
Димензионирање на цевки: Pipe Sizer
 • Димензионирајте и пресметајте ги цевките и водовите за хидраулични постројки или постројки со пренос на енергија преку воздух под притисок
 • Изберете ги вашите цевки меѓу најчестите типови
 • Поставете ги претпочитаните мерни единици за сите користени физички параметри
 • Достапно за десктоп-уреди и мобилни уреди
Caleffi Water Sizer
СОФТВЕР
Димензионирање на водоводниот систем во домаќинството: Domestic Water Sizer
 • Брзо и точно димензионирање на главните компоненти на водоводните системи во домаќинството
 • Вметнување на специфичните податоци за дизајнот, се предлагаат производи погодни за условите за употреба
 • Достапно за десктоп-уреди и мобилни уреди