Caleffi hero Show in 3D mobile
Caleffi Showin3D

ShowIn3D

За да се објасни функционирањето на производот, едноставен цртеж не е доволен

 


Оваа апликација му овозможува на корисникот да ги открие сите посебни карактеристики на производот на интерактивен и приспособен начин, користејќи 3D механички CAD: со кликнување на копчињата, може да добиете разложен или напречен приказ на производот, пристап до целата техничка документација и функционални карактеристики и сето тоа со графика со врвен квалитет.  Достапно преку прелистувач, а за мобилен преку апликацијата SHOWin3D..

 

Кликнете и истражете ги достапните модели