Caleffi hero Show in 3D mobile
Caleffi Showin3D

ShowIn3D

Për të shpjeguar funksionimin e një produkti nuk mjafton një skicë e thjeshtë.

 


Ky aplikacion i lejon përdoruesit të zbulojë të gjitha veçoritë e veçanta të produktit në një mënyrë interaktive dhe të personalizuar, me anë të një CAD mekanik 3D: duke klikuar butonat, ju mund të shihni një pamje të lidhjes mes komponentëve ose një pamje të seksionuar të produktit, të aksesoni të gjithë dokumentacionin teknik dhe veçoritë funksionale, të gjitha këto me një grafikë të cilësisë optimale. I aksesueshëm nëpërmjet shfletuesit ose në telefon përmes aplikacionit SHOWin3D.

 

Klikoni dhe eksploroni modelet e disponueshme