Caleffi hero Cuborosso mobile
CUBOROSSO Caleffi
EDUKIM

CUBOROSSO

Zemra e kuqe e studimit dhe eksperimentimit

 

Qëllimi: NOVACIONI

Novacioni nënkupton zhvillim, të produktit dhe kulturës së korporatës.
Nga kjo perspektivë, u krijua qendra e re kërkimore italiane CUBOROSSO. Ky “kub i kuq“ përfaqëson forcën dhe karakterin shkencor të Caleffi.
 

CUBOROSSO Caleffi
Pse CUBOROSSO?

Projektuar nga arkitekti Francesco Rusconi-Clerici, ndërtesa u krijua si një ekspozitë e pasurisë së instrumenteve, pajisjeve, kontrolleve, të instaluara në një kuti metalike rigoroze, modulare: hekuri përfaqëson plasticitet dhe fleksibilitet, siç ka treguar e gjithë fabrika Caleffi në përvojën e saj  

  • E kuqe në nder të ngjyrës së shkencës dhe teknologjisë italiane 
  • E kuqe për të mundësuar që struktura të dallohet në kontekstin territorial ku qëndron
  • Në formë kubi për të bashkuar soliditetin e kompanisë dhe natyrën shkencore të kërkimit, një simbolikë që përmbledh thelbin e angazhimit të Caleffi: përmirësim i vazhdueshëm
CUBOROSSO attività centro ricerche
Aktivitetet

aktivitetet e qendrës përfshihen:

  • studimi dhe projektimi i produkteve dhe sistemeve të reja për sistemet termike dhe sanitare
  • studimi dhe projektimi i produkteve dhe sistemeve të reja për sistemet e energjisë termike diellore, pompat e nxehtësisë dhe sistemet gjeotermike
  • studimi i zbatueshmërisë së teknologjive të impianteve të reja
  • kërkimi dhe eksperimentimi me materiale të reja
  • homologimi i produkteve të reja dhe mirëmbajtja e homologimeve ekzistuese

Përvoja Caleffi
 

Showroom Caleffi
Salla e ekspozitës

Salla e ekspozitës së Caleffi gjendet brenda CUBOROSSO dhe është një hapësirë e teknologjisë së lartë që i dedikohet klientëve që na vizitojnë, trajnimit teknik dhe momenteve informuese.

Përjetoni përvojën 360° duke parë videon e mëposhtme!