Caleffi hero Software mobile
Caleffi-hero-Software

Software

NAVIGACIONI I BRENDSHËM
Software Schemi Caleffi
PROGRAMET KOMPJUTERIKE
Skemat: Caleffi Schemes
 • Aplikacion me bazë në rrjet ku mund të njihni produktet tona dhe të zbuloni zgjidhje të reja
 • Zgjidhni skemën që u përshtatet nevojave tuaja me ndihmën e sugjerimeve tona 
 • Zbuloni produktet dhe veçoritë e tyre teknike 
 • Eksportoni zgjidhjen e plotë në version .pdf ose.dxf për dizajnin tuaj AutoCAD
Pipe Sizer
PROGRAMET KOMPJUTERIKE
Dimensionimi i tubave: Pipe Sizer
 • Dimensiononi dhe llogarisni tubat dhe kanalet për impiantet hidraulike dhe araulike
 • Zgjidhni tubat tuaj mes llojeve më të zakonshme
 • Përcaktoni njësitë e preferuara matëse për të gjithë parametrat fizikë të përdorur
 • I disponueshëm për desktopë dhe celularë
   
Caleffi Water Sizer
PROGRAMET KOMPJUTERIKE
Dimensionimi i përbërësve: Domestic Water Sizer
 • Dimensionim i shpejtë dhe i saktë i përbërësve kryesorë në sistemet e ujit shtëpiak
 • Propozon produktet e përshtatshme për kushtet e përdorimit, pas vendosjes së të dhënave specifike të projektit
 • I disponueshëm për desktopë dhe celularë