Caleffi Schemes
PROGRAMET KOMPJUTERIKE

Caleffi Schemes

Koleksion zgjidhjesh të thjeshta dhe funksionale që përputhen me teknologjinë e impianteve moderne

Caleffi Schemes application
CALEFFI SCHEMES
Zgjidhni diagramin e sistemit
  • Softueri Caleffi Schemes ofron diagrame sistemesh që janë të thjeshtë për t’u kuptuar, në përbërjen dhe logjikën e tyre të operimit, si dhe të thjeshtë për t’u implementuar, si për instalimin e përbërësve të hidraulikës, ashtu edhe për ekzekutimin e lidhjeve përkatëse elektrike. 

Si funksionon?

3 HAPA TË THJESHTË

Schemi Caleffi step 1

Hapi 1 - Zgjidhni skemën

Krijoni skemën e sistemit që ju intereson me ndihmën e sugjerimeve tona, zgjidhni produktet dhe plotësoni shpejt specifikat.
Schemi Caleffi step 2

Hapi 2 - Ruani PDF-në

Shkarkoni dhe ruani skemën në .pdf, duke përfshirë legjendën dhe artikujt e specifikimit për përbërësit Caleffi.
Schemi Caleffi step 3

Hapi 3 - Shkarkoni DXF-në

Shkarkoni versionin .dxf (duke përfshirë legjendën) dhe vendoseni në projektin tuaj të dosjes AutoCad.

Pesë arsye për të përdorur Caleffi Schemes

Caleffi Schemes solutions icon
SHUMË ZGJIDHJE

Diagramet skematike të sistemeve janë të thjeshta për t’u kuptuar në përbërjen e tyre dhe logjikën e operimit; të thjeshta për t’u përgatitur, përshtatur, kalibruar dhe/ose balancuar; të thjeshta për t’u monitoruar dhe menaxhuar

Caleffi Schemes functional icon
THJESHTËSI DHE FUNKSIONALITET

Konsultoni diagramet e sistemit, vizualizoni pajisjet që ndryshojnë nga njëra tjetra, por kanë funksione të ngjashme dhe mësoni më shumë për veçoritë dhe performancën e përbërësve Caleffi
 

Schemi Caleffi devices icon
TË GJITHA PAJISJET

Përdor diagrame nga kompjuterë, tabletë dhe smartfonë për të projektuar dhe ekzekutuar punën, kalibruar përbërësit, testuar operimet, kontrolluar funksionimin dhe mirëmbajtur punën

Caleffi Schemes update icon
PËRDITËSIM I VAZHDUESHËM

Ofroni gjithmonë informacion të përditësuar për produktet e sugjeruara përmes integrimit me bazën e të dhënave në faqen e internetit

Schemi Caleffi web based
ME BAZË NË INTERNET

Caleffi Schemes është një softuer online, i disponueshëm vetëm me një klikim. Nuk kërkon asnjë lloj instalimi apo abonimi

Lëviz poshtë-lart
Schemi_Caleffi

Caleffi Schemes