SHFLETO KATEGORITË E

Valvulat e radiatorëve për sistemet me një dhe dy tuba

Këto lloj valvulash përdoren në sisteme radiatorësh me një ose dy tuba. Ato mund të instalohen vetëm në lidhjen e poshtme të radiatorit që përdoret si hyrje dhe dalje e mediumit.