Seritë 348

Valvul radiatori për sistemet me një tub. Me dorezë të përparme të rregullueshme.

Shko te
348400.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Valvul radiatori për sistemet me një tub. Me dorezë të përparme të rregullueshme.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C
Distanca qendrore kryesore: 40 mm
Lustër: krom
Lidhja e sondës: 30 cm

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhja e tubave Lidhja e radiatorit Kv
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul radiatori për sistemet me një tub. Me dorezë të përparme të rregullueshme. lidhja e tubave: 23 p. 1,5, hyrje, Lidhja për rakorderat Caleffi. lidhja e radiatorit: G 1/2" A (ISO 228-1) M, dalje fundore. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C. Distanca qendrore kryesore: 40 mm. Lustër: krom. Lidhja e sondës: 30 cm. Kv: 3,10 m³/h.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul radiatori për sistemet me një tub. Me dorezë të përparme të rregullueshme. lidhja e tubave: 23 p. 1,5, hyrje, Lidhja për rakorderat Caleffi. lidhja e radiatorit: G 3/4" A (ISO 228-1) M, dalje fundore. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C. Distanca qendrore kryesore: 40 mm. Lustër: krom. Lidhja e sondës: 30 cm. Kv: 3,50 m³/h.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi