Seritë 453

Zgjatues tubi prej tunxhi për sondë.

Shko te
453020.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Zgjatues tubi prej tunxhi për sondë.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Përdorimi Gjatësia
Modele 3D
Teksti i tenderit
Zgjatues tubi prej tunxhi për sondë. Gjatësia: 200 mm.
SCIP code
46723c83-d061-4e11-bd76-5bfdafd6e114
Modele 3D
Teksti i tenderit
Zgjatues tubi prej tunxhi për sondë. Gjatësia: 300 mm.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi