Seritë 455

Valvul e konvertueshme radiatori për koka kontrollit termostatike dhe aktuator termo-elektrik.

Shko te
455400.png
455400_dim~-~page-1.png
455400_sez~-~page-1.png
455400_bol1~-~page-1.png
455400.png
455400_dim~-~page-1.png
455400_sez~-~page-1.png
455400_bol1~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Valvul e konvertueshme radiatori për koka kontrollit termostatike dhe aktuator termo-elektrik.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C
Lidhja e sondës: 30 cm
Distanca qendrore kryesore: 40 mm
Lustër: krom
Materialet: Nikel

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhja e radiatorit Lidhja e tubave Kv për një tub
Kv për dy tuba
1,10 m³/h
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul e konvertueshme radiatori për koka kontrollit termostatike dhe aktuator termo-elektrik. lidhja e radiatorit: G 1/2" A (ISO 228-1) M, hyrje, Lidhja për rakorderat Caleffi. lidhja e tubave: 23 p. 1,5, dalje fundore. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C. Lidhja e sondës: 30 cm. Distanca qendrore kryesore: 40 mm. Lustër: krom. Kv për një tub: 2,0 m³/h. Kv për dy tuba: 1,10 m³/h. Materialet: Nikel.
Kv për dy tuba
1,10 m³/h
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul e konvertueshme radiatori për koka kontrollit termostatike dhe aktuator termo-elektrik. lidhja e radiatorit: G 3/4" A (ISO 228-1) M, hyrje, Lidhja për rakorderat Caleffi. lidhja e tubave: 23 p. 1,5, dalje fundore. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C. Lidhja e sondës: 30 cm. Distanca qendrore kryesore: 40 mm. Lustër: krom. Kv për një tub: 2,0 m³/h. Kv për dy tuba: 1,10 m³/h. Materialet: Nikel.
Kv për dy tuba
1,10 m³/h
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul e konvertueshme radiatori për koka kontrollit termostatike dhe aktuator termo-elektrik. lidhja e radiatorit: 23 p. 1,5, hyrje, djathtas, Lidhja për rakorderat Caleffi. lidhja e tubave: G 1" A (ISO 228-1) M, dalje fundore. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C. Lidhja e sondës: 30 cm. Distanca qendrore kryesore: 40 mm. Lustër: krom. Kv për një tub: 2,0 m³/h. Kv për dy tuba: 1,10 m³/h. Materialet: Nikel.
Kv për dy tuba
1,10 m³/h
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul e konvertueshme radiatori për koka kontrollit termostatike dhe aktuator termo-elektrik. lidhja e radiatorit: G 1" A (ISO 228-1) M, hyrje, majtas, Lidhja për rakorderat Caleffi. lidhja e tubave: 23 p. 1,5, dalje fundore. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C. Lidhja e sondës: 30 cm. Distanca qendrore kryesore: 40 mm. Lustër: krom. Kv për një tub: 2,0 m³/h. Kv për dy tuba: 1,10 m³/h. Materialet: Nikel.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi