Adaptor për instalimin e aktuatorëve termostatikë dhe termo-elektrikë me valvula të serive 338, 339, 401, 402, 425, 426, 421, 422, 455 dhe 456.

Shko te
F36077.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Adaptor për instalimin e aktuatorëve termostatikë dhe termo-elektrikë me valvula të serive 338, 339, 401, 402, 425, 426, 421, 422, 455 dhe 456.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Modele 3D
Teksti i tenderit
Adaptor për instalimin e aktuatorëve termostatikë dhe termo-elektrikë me valvula të serive 338, 339, 401, 402, 425, 426, 421, 422, 455 dhe 456.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi