Seritë 339

Valvul e drejtë e përshtatshme për koka kontrolli termostatik (radiatorë) dhe aktivues termoelektrikë. Version i drejtë.

Shko te
339402.png
339302_dim~-~page-1.png
339402.png
339302_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Valvul e drejtë e përshtatshme për koka kontrolli termostatik (radiatorë) dhe aktivues termoelektrikë. Version i drejtë.
Për gypa prej bakri, plastik dhe shumështresor.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C
Lustër: krom
Materialet: Nikel

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhja e tubave Lidhja e radiatorit Kv
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul e drejtë e përshtatshme për koka kontrolli termostatik (radiatorë) dhe aktivues termoelektrikë. Version i drejtë. Për gypa prej bakri, plastik dhe shumështresor. lidhja e tubave: 23 p. 1,5, hyrje, lidhje e drejtë, Lidhja për rakorderat Caleffi. lidhja e radiatorit: G 3/8" A (ISO 228-1) M, dalje fundore, lidhje e drejtë. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C. Lustër: krom. Kv: 1,35 m³/h. Materialet: Nikel.
SCIP code
64ee7920-289d-4829-8a94-5fe01c9866d2
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul e drejtë e përshtatshme për koka kontrolli termostatik (radiatorë) dhe aktivues termoelektrikë. Version i drejtë. Për gypa prej bakri, plastik dhe shumështresor. lidhja e tubave: 23 p. 1,5, hyrje, lidhje e drejtë, Lidhja për rakorderat Caleffi. lidhja e radiatorit: G 1/2" A (ISO 228-1) M, dalje fundore, lidhje e drejtë. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C. Lustër: krom. Kv: 1,79 m³/h. Materialet: Nikel.
SCIP code
683462f4-5396-4eca-ab60-e44d8ef712df
Cv
2.0 gpm
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul e drejtë e përshtatshme për koka kontrolli termostatik (radiatorë) dhe aktivues termoelektrikë. Version i drejtë. Për gypa prej bakri, plastik dhe shumështresor. lidhja e tubave: G 3/4" A (ISO 228-1) M, hyrje, lidhje e drejtë, Lidhja për rakorderat Caleffi. lidhja e radiatorit: G 1/2" A (ISO 228-1) M, dalje fundore, lidhje e drejtë. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C. Lustër: krom. Kv: 1,79 m³/h. Cv: 2.0 gpm. Materialet: Nikel.
SCIP code
f525b1bd-6db0-4573-9288-71b047c96787

Aplikimet

Caleffi Rep Locator
Caleffi Rep Locator