Серија 339

Конвертибилен вентил за радијатор опремен за термостатски контролни глави и термо-електричен активатор.Права верзија.

Оди до
339402.png
339302_dim~-~page-1.png
339402.png
339302_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Конвертибилен вентил за радијатор опремен за термостатски контролни глави и термо-електричен активатор.Права верзија.
За бакарни, едноставни пластични и повеќеслојни пластични цевки.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 5–100 °C
Завршница: хроматска
Материјал: месинг

Цртежи и спецификации

Број на дел приклучоци за цевки поврзување на радијаторот Kv
3D модели
Текст за опис
Конвертибилен вентил за радијатор опремен за термостатски контролни глави и термо-електричен активатор.Права верзија. За бакарни, едноставни пластични и повеќеслојни пластични цевки. приклучоци за цевки: 23 p. 1,5, влезови, директно поврзување, Приклучок за фитинзи Caleffi. поврзување на радијаторот: G 3/8" A (ISO 228-1) M, крајниот излез, директно поврзување. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C. Завршница: хроматска. Kv: 1,35 m³/h. Материјал: месинг.
3D модели
Текст за опис
Конвертибилен вентил за радијатор опремен за термостатски контролни глави и термо-електричен активатор.Права верзија. За бакарни, едноставни пластични и повеќеслојни пластични цевки. приклучоци за цевки: 23 p. 1,5, влезови, директно поврзување, Приклучок за фитинзи Caleffi. поврзување на радијаторот: G 1/2" A (ISO 228-1) M, крајниот излез, директно поврзување. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C. Завршница: хроматска. Kv: 1,79 m³/h. Материјал: месинг.
Cv
2.0 gpm
3D модели
Текст за опис
Конвертибилен вентил за радијатор опремен за термостатски контролни глави и термо-електричен активатор.Права верзија. За бакарни, едноставни пластични и повеќеслојни пластични цевки. приклучоци за цевки: G 3/4" A (ISO 228-1) M, влезови, директно поврзување, Приклучок за фитинзи Caleffi. поврзување на радијаторот: G 1/2" A (ISO 228-1) M, крајниот излез, директно поврзување. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C. Завршница: хроматска. Kv: 1,79 m³/h. Cv: 2.0 gpm. Материјал: месинг.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi