Адаптер за вградување на термостатски и термоелектричен активатор со вентили од сериите 338, 339, 401, 402, 425, 426, 421, 422, 455 и 456.

Оди до
F36077.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Адаптер за вградување на термостатски и термоелектричен активатор со вентили од сериите 338, 339, 401, 402, 425, 426, 421, 422, 455 и 456.

Цртежи и спецификации

Број на дел
3D модели
Текст за опис
Адаптер за вградување на термостатски и термоелектричен активатор со вентили од сериите 338, 339, 401, 402, 425, 426, 421, 422, 455 и 456.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi