Серија 3380

-

Оди до
338040.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

-
Комплет кој се состои од:
- конвертибилен вентил за радијатор опремен за термо-електрични активатори и термостатски контролни глави;
- вентил за заклучување.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 5–100 °C
Завршница: хромирана
Материјал: месинг

Цртежи и спецификации

Број на дел приклучоци за цевки поврзување на радијаторот Kv вентил
3D модели
Текст за опис
- Комплет кој се состои од: - конвертибилен вентил за радијатор опремен за термо-електрични активатори и термостатски контролни глави; - вентил за заклучување. приклучоци за цевки: 23 p. 1,5, влезови, Приклучок за фитинзи Caleffi. поврзување на радијаторот: G 1/2" A (ISO 228-1) M, крајниот излез. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C. Завршница: хромирана. Kv вентил: 2,70 m³/h. Материјал: месинг.
SCIP code
d565af04-659a-4c51-a771-2380c882f706

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi