Seritë 3380

-

Shko te
338040.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

-
Çift i përbërë nga: - valvul e konvertueshme radiatori për aktuatorë termo-elektrikë dhe koka kontrolli termostatik, valvul bllokuese.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C
Lustër: e kromuar
Materialet: Nikel

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhja e tubave Lidhja e radiatorit Valvula kv
Modele 3D
Teksti i tenderit
- Çift i përbërë nga: - valvul e konvertueshme radiatori për aktuatorë termo-elektrikë dhe koka kontrolli termostatik, valvul bllokuese. lidhja e tubave: 23 p. 1,5, hyrje, Lidhja për rakorderat Caleffi. lidhja e radiatorit: G 1/2" A (ISO 228-1) M, dalje fundore. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C. Lustër: e kromuar. Valvula kv: 2,70 m³/h. Materialet: Nikel.
SCIP code
d565af04-659a-4c51-a771-2380c882f706

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi