ПРЕГЛЕДАЈТЕ ГИ КАТЕГОРИИТЕ НА

Вентили и додатоци за радијатори

За да се гарантира соодветна топлинска удобност во просториите, важно е да се контролира капацитетот за греење на радијаторите. Термостатските и регулационите вентили за проток се користат за оптимално управување со протокот на топлинска енергија до секој поединечен терминал. Системите за амбиентална терморегулација се користат за управување со топлината според барањата на секој корисник.

Section_3_fullscreen.png