Серија 422

Конвертибилен вентил за радијатор опремен за термостатски контролни глави и термо-електрични актуатори.

Оди до
422402.png
422302_dim~-~page-1.png
422402.png
422302_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Конвертибилен вентил за радијатор опремен за термостатски контролни глави и термо-електрични актуатори.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 5–100 °C
Завршница: хроматска
Материјал: месинг

Цртежи и спецификации

Број на дел приклучоци за цевки поврзување на радијаторот Забелешка
3D модели
Текст за опис
Конвертибилен вентил за радијатор опремен за термостатски контролни глави и термо-електрични актуатори. приклучоци за цевки: G 3/8" (ISO 228-1) F, влезови, директно поврзување. поврзување на радијаторот: G 3/8" A (ISO 228-1) M, крајниот излез, директно поврзување. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C. Завршница: хроматска. Материјал: месинг.
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Конвертибилен вентил за радијатор опремен за термостатски контролни глави и термо-електрични актуатори. приклучоци за цевки: G 1/2" (ISO 228-1) F, влезови, директно поврзување. поврзување на радијаторот: G 1/2" A (ISO 228-1) M, крајниот излез, директно поврзување. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C. Завршница: хроматска. Материјал: месинг.
3D модели
Текст за опис
Конвертибилен вентил за радијатор опремен за термостатски контролни глави и термо-електрични актуатори. приклучоци за цевки: G 3/4" (ISO 228-1) F, влезови, директно поврзување. поврзување на радијаторот: G 3/4" A (ISO 228-1) M, крајниот излез, директно поврзување. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C. Завршница: хроматска. Материјал: месинг.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi