Seritë 422

Valvul e konvertueshme radiatori për koka kontrollit termostatike dhe aktuatorë termo-elektrikë.

Shko te
422402.png
422302_dim~-~page-1.png
422402.png
422302_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Valvul e konvertueshme radiatori për koka kontrollit termostatike dhe aktuatorë termo-elektrikë.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C
Lustër: krom
Materialet: Nikel

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhja e tubave Lidhja e radiatorit Shënim
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul e konvertueshme radiatori për koka kontrollit termostatike dhe aktuatorë termo-elektrikë. lidhja e tubave: G 3/8" (ISO 228-1) F, hyrje, lidhje e drejtë. lidhja e radiatorit: G 3/8" A (ISO 228-1) M, dalje fundore, lidhje e drejtë. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C. Lustër: krom. Materialet: Nikel.
SCIP code
181fd570-a996-48bc-a81b-339de1dccddd
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul e konvertueshme radiatori për koka kontrollit termostatike dhe aktuatorë termo-elektrikë. lidhja e tubave: G 1/2" (ISO 228-1) F, hyrje, lidhje e drejtë. lidhja e radiatorit: G 1/2" A (ISO 228-1) M, dalje fundore, lidhje e drejtë. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C. Lustër: krom. Materialet: Nikel.
SCIP code
ad69901b-9b83-406e-b92e-3a3ff3caed86
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul e konvertueshme radiatori për koka kontrollit termostatike dhe aktuatorë termo-elektrikë. lidhja e tubave: G 3/4" (ISO 228-1) F, hyrje, lidhje e drejtë. lidhja e radiatorit: G 3/4" A (ISO 228-1) M, dalje fundore, lidhje e drejtë. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C. Lustër: krom. Materialet: Nikel.
SCIP code
6943812d-5070-4716-8043-9274b3443544

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi