Серија 221

Термостатски вентил за радијатор опремен за термостатски и електронски контролни глави, термо-електрични актуатори. Права верзија.

Оди до
221302.png
221302_dim~-~page-1.png
221302.png
221302_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Термостатски вентил за радијатор опремен за термостатски и електронски контролни глави, термо-електрични актуатори. Права верзија.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 5–100 °C
Завршница: хроматска
Материјал: месинг

Сертификати

E028

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Поврзување Забелешка
3D модели
Текст за опис
Термостатски вентил за радијатор опремен за термостатски и електронски контролни глави, термо-електрични актуатори. Права верзија. Поврзување: Rp 3/8" (EN 10226-1) F, влезови, директно поврзување. Поврзување: G 3/8" A (ISO 228-1) M, крајниот излез, директно поврзување. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C. Завршница: хроматска. Kvs: 1,05 m³/h. Материјал: месинг.
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Термостатски вентил за радијатор опремен за термостатски и електронски контролни глави, термо-електрични актуатори. Права верзија. Поврзување: Rp 1/2" (EN 10226-1) F, влезови, директно поврзување. Поврзување: G 1/2" A (ISO 228-1) M, крајниот излез, директно поврзување. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C. Завршница: хроматска. Kvs: 1,52 m³/h. Материјал: месинг.
Kvs
2,20 m³/h
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Термостатски вентил за радијатор опремен за термостатски и електронски контролни глави, термо-електрични актуатори. Права верзија. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F, влезови, директно поврзување. Поврзување: R 3/4" (EN 10226-1) M, крајниот излез, директно поврзување. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C. Завршница: хроматска. Kvs: 2,20 m³/h. Материјал: месинг.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi