Серија 4490

Рачно копче за термостатски вентили на радијаторот.

Оди до
449010.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Рачно копче за термостатски вентили на радијаторот.

Цртежи и спецификации

Број на дел Забелешка
3D модели
Текст за опис
Рачно копче за термостатски вентили на радијаторот.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi