Seritë 4490

Çelës manual për valvula termostatike radiatori.

Shko te
449010.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Çelës manual për valvula termostatike radiatori.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Shënim
Modele 3D
Teksti i tenderit
Çelës manual për valvula termostatike radiatori.
SCIP code
fb8b3375-aa30-4316-826c-e0cc587ea058

Aplikimet

Caleffi Rep Locator
Caleffi Rep Locator