Seritë 225

Valvul termostatike radiatori për koka kontrollit termostatike dhe aktuatorë termo-elektrikë. Version i majtë.

Shko te
225322.png
225322_dim~-~page-1.png
225322.png
225322_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Valvul termostatike radiatori për koka kontrollit termostatike dhe aktuatorë termo-elektrikë. Version i majtë.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C
Lustër: krom
Materialet: Nikel

Certifikimet

E028

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Lidhjet Kvs
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul termostatike radiatori për koka kontrollit termostatike dhe aktuatorë termo-elektrikë. Version i majtë. Lidhjet: G 3/8" (ISO 228-1) F, hyrje. Lidhjet: G 3/8" A (ISO 228-1) M, dalje fundore. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C. Lustër: krom. Kvs: 0,96 m³/h. Materialet: Nikel.
SCIP code
d1193606-c295-4220-9969-0cee3af59ced
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul termostatike radiatori për koka kontrollit termostatike dhe aktuatorë termo-elektrikë. Version i majtë. Lidhjet: G 1/2" (ISO 228-1) F, hyrje. Lidhjet: G 1/2" A (ISO 228-1) M, dalje fundore. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C. Lustër: krom. Kvs: 1,40 m³/h. Materialet: Nikel.
SCIP code
474287a7-8782-48d6-8750-4631bf908977

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi