Серија 225

Термостатски вентил за радијатор опремен за термостатски контролни глави и термо-електрични актуатори. Верзија за лева рака.

Оди до
225322.png
225322_dim~-~page-1.png
225322.png
225322_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Термостатски вентил за радијатор опремен за термостатски контролни глави и термо-електрични актуатори. Верзија за лева рака.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 5–100 °C
Завршница: хроматска
Материјал: месинг

Сертификати

E028

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Поврзување Во врска
3D модели
Текст за опис
Термостатски вентил за радијатор опремен за термостатски контролни глави и термо-електрични актуатори. Верзија за лева рака. Поврзување: G 3/8" (ISO 228-1) F, влезови. Поврзување: G 3/8" A (ISO 228-1) M, крајниот излез. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C. Завршница: хроматска. Kvs: 0,96 m³/h. Материјал: месинг.
SCIP code
d1193606-c295-4220-9969-0cee3af59ced
3D модели
Текст за опис
Термостатски вентил за радијатор опремен за термостатски контролни глави и термо-електрични актуатори. Верзија за лева рака. Во врска: G 1/2" (ISO 228-1) F. OUT конекција: G 1/2" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C. Завршница: хроматска. Kvs: 1,40 m³/h. Материјал: месинг.
SCIP code
474287a7-8782-48d6-8750-4631bf908977

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi