Seritë 224

Valvul termostatike radiatori për koka kontrollit termostatike dhe aktuatorë termo-elektrikë. Version i kthyer.

Shko te
224402.png
224302_dim~-~page-1.png
224402.png
224302_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Valvul termostatike radiatori për koka kontrollit termostatike dhe aktuatorë termo-elektrikë. Version i kthyer.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C
Lustër: krom
Materialet: Nikel

Certifikimet

E028

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Lidhjet Kvs
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul termostatike radiatori për koka kontrollit termostatike dhe aktuatorë termo-elektrikë. Version i kthyer. lidhjet: Rp 3/8" (EN 10226-1) F, hyrje. lidhjet: G 3/8" A (ISO 228-1) M, dalje fundore. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C. Lustër: krom. Kvs: 0,93 m³/h. Materialet: Nikel.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul termostatike radiatori për koka kontrollit termostatike dhe aktuatorë termo-elektrikë. Version i kthyer. lidhjet: Rp 1/2" (EN 10226-1) F, hyrje. lidhjet: G 1/2" A (ISO 228-1) M, dalje fundore. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C. Lustër: krom. Kvs: 1,39 m³/h. Materialet: Nikel.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi