Серија 224

Термостатски вентил за радијатор опремен за термостатски контролни глави и термо-електрични актуатори. Обратна верзија.

Оди до
224402.png
224302_dim~-~page-1.png
224402.png
224302_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Термостатски вентил за радијатор опремен за термостатски контролни глави и термо-електрични актуатори. Обратна верзија.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 5–100 °C
Завршница: хроматска
Материјал: месинг

Сертификати

E028

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Поврзување Kvs
3D модели
Текст за опис
Термостатски вентил за радијатор опремен за термостатски контролни глави и термо-електрични актуатори. Обратна верзија. Поврзување: Rp 3/8" (EN 10226-1) F, влезови. Поврзување: G 3/8" A (ISO 228-1) M, крајниот излез. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C. Завршница: хроматска. Kvs: 0,93 m³/h. Материјал: месинг.
3D модели
Текст за опис
Термостатски вентил за радијатор опремен за термостатски контролни глави и термо-електрични актуатори. Обратна верзија. Поврзување: Rp 1/2" (EN 10226-1) F, влезови. Поврзување: G 1/2" A (ISO 228-1) M, крајниот излез. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C. Завршница: хроматска. Kvs: 1,39 m³/h. Материјал: месинг.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi