Seritë 227

Valvul e termostatike radiatori e montuar për koka kontrolli termostatik dhe elektronik, aktuatorë termo-elektrikë. Version i kthyer.

Shko te
227402.png
227402_dim~-~page-1.png
227402.png
227402_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Valvul e termostatike radiatori e montuar për koka kontrolli termostatik dhe elektronik, aktuatorë termo-elektrikë. Version i kthyer.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C
Lustër: krom
Materialet: Nikel

Certifikimet

E028

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhja e tubave Lidhja e radiatorit Kvs
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul e termostatike radiatori e montuar për koka kontrolli termostatik dhe elektronik, aktuatorë termo-elektrikë. Version i kthyer. lidhja e tubave: 23 p. 1,5, hyrje. lidhja e radiatorit: G 1/2" A (ISO 228-1) M, dalje fundore. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C. Lustër: krom. Kvs: 1,39 m³/h. Materialet: Nikel.
SCIP code
8421e514-3705-4e75-8c68-71393b5ece2d

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi