Серија 227

Термостатски вентил за радијатор опремен за термостатски и електронски контролни глави, термо-електрични актуатори. Обратна верзија.

Оди до
227402.png
227402_dim~-~page-1.png
227402.png
227402_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Термостатски вентил за радијатор опремен за термостатски и електронски контролни глави, термо-електрични актуатори. Обратна верзија.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 5–100 °C
Завршница: хроматска
Материјал: месинг

Сертификати

E028

Цртежи и спецификации

Број на дел приклучоци за цевки поврзување на радијаторот Kvs
3D модели
Текст за опис
Термостатски вентил за радијатор опремен за термостатски и електронски контролни глави, термо-електрични актуатори. Обратна верзија. приклучоци за цевки: 23 p. 1,5, влезови. поврзување на радијаторот: G 1/2" A (ISO 228-1) M, крајниот излез. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C. Завршница: хроматска. Kvs: 1,39 m³/h. Материјал: месинг.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi