Seritë 222

Valvul termostatike radiatori për koka kontrollit termostatike dhe aktuatorë termo-elektrikë. Version këndor.

Shko te
222402.png
222402_dim~-~page-1.png
222402.png
222402_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Valvul termostatike radiatori për koka kontrollit termostatike dhe aktuatorë termo-elektrikë. Version këndor.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C
Lustër: krom
Materialet: Nikel

Certifikimet

E028

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhja e tubave Lidhja e radiatorit Kvs
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul termostatike radiatori për koka kontrollit termostatike dhe aktuatorë termo-elektrikë. Version këndor. lidhja e tubave: 23 p. 1,5, hyrje, lidhje me kënd, Lidhja për rakorderat Caleffi. lidhja e radiatorit: G 3/8" A (ISO 228-1) M, dalje fundore, lidhje me kënd. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C. Lustër: krom. Kvs: 2,29 m³/h. Materialet: Nikel.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul termostatike radiatori për koka kontrollit termostatike dhe aktuatorë termo-elektrikë. Version këndor. lidhja e tubave: 23 p. 1,5, hyrje, lidhje me kënd, Lidhja për rakorderat Caleffi. lidhja e radiatorit: G 1/2" A (ISO 228-1) M, dalje fundore, lidhje me kënd. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C. Lustër: krom. Kvs: 2,39 m³/h. Materialet: Nikel.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi