Seritë 226

Valvul termostatike radiatori për koka kontrollit termostatike dhe aktuatorë termo-elektrikë. Version i majtë.

Shko te
226422.png
226422_dim~-~page-1.png
226422.png
226422_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Valvul termostatike radiatori për koka kontrollit termostatike dhe aktuatorë termo-elektrikë. Version i majtë.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C
Lustër: krom
Materialet: Nikel

Certifikimet

E028

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhja e tubave Lidhja e radiatorit Kvs
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul termostatike radiatori për koka kontrollit termostatike dhe aktuatorë termo-elektrikë. Version i majtë. lidhja e tubave: 23 p. 1,5, hyrje. lidhja e radiatorit: G 3/8" A (ISO 228-1) M, dalje fundore. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C. Lustër: krom. Kvs: 1,35 m³/h. Materialet: Nikel.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul termostatike radiatori për koka kontrollit termostatike dhe aktuatorë termo-elektrikë. Version i majtë. lidhja e tubave: 23 p. 1,5, hyrje, Lidhja për rakorderat Caleffi. lidhja e radiatorit: G 1/2" A (ISO 228-1) M, dalje fundore. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C. Lustër: krom. Kvs: 1,40 m³/h. Materialet: Nikel.
SCIP code
59b44355-0d79-4c18-83c0-051fbae5aa15

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi