Seritë 221

Valvul e termostatike radiatori e montuar për koka kontrolli termostatik dhe elektronik, aktuatorë termo-elektrikë. Version i drejtë.

Shko te
221302.png
221302_dim~-~page-1.png
221302.png
221302_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Valvul e termostatike radiatori e montuar për koka kontrolli termostatik dhe elektronik, aktuatorë termo-elektrikë. Version i drejtë.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C
Lustër: krom
Materialet: Nikel

Certifikimet

E028

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Lidhjet Shënim
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul e termostatike radiatori e montuar për koka kontrolli termostatik dhe elektronik, aktuatorë termo-elektrikë. Version i drejtë. Lidhjet: Rp 3/8" (EN 10226-1) F, hyrje, lidhje e drejtë. Lidhjet: G 3/8" A (ISO 228-1) M, dalje fundore, lidhje e drejtë. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C. Lustër: krom. Kvs: 1,05 m³/h. Materialet: Nikel.
SCIP code
942ae41b-24e2-4dbc-a990-b805877b9ca5
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul e termostatike radiatori e montuar për koka kontrolli termostatik dhe elektronik, aktuatorë termo-elektrikë. Version i drejtë. Lidhjet: Rp 1/2" (EN 10226-1) F, hyrje, lidhje e drejtë. Lidhjet: G 1/2" A (ISO 228-1) M, dalje fundore, lidhje e drejtë. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C. Lustër: krom. Kvs: 1,52 m³/h. Materialet: Nikel.
SCIP code
8dcfa2ef-c61d-45f8-bb6e-0f84cc275830
Kvs
2,20 m³/h
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul e termostatike radiatori e montuar për koka kontrolli termostatik dhe elektronik, aktuatorë termo-elektrikë. Version i drejtë. Lidhjet: G 3/4" (ISO 228-1) F, hyrje, lidhje e drejtë. Lidhjet: R 3/4" (EN 10226-1) M, dalje fundore, lidhje e drejtë. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C. Lustër: krom. Kvs: 2,20 m³/h. Materialet: Nikel.
SCIP code
11c84030-c820-4143-b43f-f20aca1d7f26

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi