Серија 225

Термостатски вентил за радијатор опремен за термостатски контролни глави и термо-електрични актуатори. Верзија за десна рака.

Оди до
225312.png
225312_dim~-~page-1.png
225312.png
225312_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Термостатски вентил за радијатор опремен за термостатски контролни глави и термо-електрични актуатори. Верзија за десна рака.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 5–100 °C
Завршница: хроматска
Материјал: месинг

Сертификати

E028

Цртежи и спецификации

Број на дел приклучоци за цевки поврзување на радијаторот Kvs
3D модели
Текст за опис
Термостатски вентил за радијатор опремен за термостатски контролни глави и термо-електрични актуатори. Верзија за десна рака. приклучоци за цевки: Rp 3/8" (EN 10226-1) F. поврзување на радијаторот: G 3/8" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C. Завршница: хроматска. Kvs: 0,96 m³/h. Материјал: месинг.
SCIP code
e7ba570b-0e30-4301-993e-be01d39aa0da
3D модели
Текст за опис
Термостатски вентил за радијатор опремен за термостатски контролни глави и термо-електрични актуатори. Верзија за десна рака. приклучоци за цевки: Rp 1/2" (EN 10226-1) F. поврзување на радијаторот: G 1/2" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C. Завршница: хроматска. Kvs: 1,40 m³/h. Материјал: месинг.
SCIP code
56650e59-e749-434a-8072-397dae8ef767

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi