Серија 425

Конвертибилен вентил за радијатор опремен за термостатски контролни глави и термо-електрични актуатори.

Оди до
425402.png
425302_sez~-~page-1.png
425302_sez2~-~page-1.png
425302_dim~-~page-1.png
425402.png
425302_sez~-~page-1.png
425302_sez2~-~page-1.png
425302_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Конвертибилен вентил за радијатор опремен за термостатски контролни глави и термо-електрични актуатори.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 5–100 °C
Завршница: хроматска
Материјал: месинг

Цртежи и спецификации

Број на дел приклучоци за цевки поврзување на радијаторот
3D модели
Текст за опис
Конвертибилен вентил за радијатор опремен за термостатски контролни глави и термо-електрични актуатори. приклучоци за цевки: 23 p. 1,5, влезови, аголна врска, Приклучок за фитинзи Caleffi. поврзување на радијаторот: G 3/8" A (ISO 228-1) M, крајниот излез, аголна врска. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C. Завршница: хроматска. Материјал: месинг.
SCIP code
880d3baf-b889-46b6-a413-ef7b1435611e
3D модели
Текст за опис
Конвертибилен вентил за радијатор опремен за термостатски контролни глави и термо-електрични актуатори. приклучоци за цевки: 23 p. 1,5, влезови, аголна врска, Приклучок за фитинзи Caleffi. поврзување на радијаторот: G 1/2" A (ISO 228-1) M, крајниот излез, аголна врска. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C. Завршница: хроматска. Материјал: месинг.
SCIP code
85bdcb0d-aaf2-4d7a-a475-2a347cd0339d

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi