Seritë 425

Valvul e konvertueshme radiatori për koka kontrollit termostatike dhe aktuatorë termo-elektrikë.

Shko te
425402.png
425302_sez~-~page-1.png
425302_sez2~-~page-1.png
425302_dim~-~page-1.png
425402.png
425302_sez~-~page-1.png
425302_sez2~-~page-1.png
425302_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Valvul e konvertueshme radiatori për koka kontrollit termostatike dhe aktuatorë termo-elektrikë.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C
Lustër: krom
Materialet: Nikel

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhja e tubave Lidhja e radiatorit
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul e konvertueshme radiatori për koka kontrollit termostatike dhe aktuatorë termo-elektrikë. lidhja e tubave: 23 p. 1,5, hyrje, lidhje me kënd, Lidhja për rakorderat Caleffi. lidhja e radiatorit: G 3/8" A (ISO 228-1) M, dalje fundore, lidhje me kënd. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C. Lustër: krom. Materialet: Nikel.
SCIP code
880d3baf-b889-46b6-a413-ef7b1435611e
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul e konvertueshme radiatori për koka kontrollit termostatike dhe aktuatorë termo-elektrikë. lidhja e tubave: 23 p. 1,5, hyrje, lidhje me kënd, Lidhja për rakorderat Caleffi. lidhja e radiatorit: G 1/2" A (ISO 228-1) M, dalje fundore, lidhje me kënd. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C. Lustër: krom. Materialet: Nikel.
SCIP code
85bdcb0d-aaf2-4d7a-a475-2a347cd0339d

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi