Серија 338

Аголни конвертибилни вентили за топлиноизменувачи опремени со термостатични глави и термо-електрични придвижувачи. Аголна верзија.

Оди до
338402.png
338302_sez~-~page-1.png
338302_dim~-~page-1.png
338302_bol~-~page-1.png
338402.png
338302_sez~-~page-1.png
338302_dim~-~page-1.png
338302_bol~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Аголни конвертибилни вентили за топлиноизменувачи опремени со термостатични глави и термо-електрични придвижувачи. Аголна верзија.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 5–100 °C
Завршница: хроматска
Материјал: месинг

Цртежи и спецификации

Број на дел приклучоци за цевки поврзување на радијаторот Kv
3D модели
Текст за опис
Аголни конвертибилни вентили за топлиноизменувачи опремени со термостатични глави и термо-електрични придвижувачи. Аголна верзија. приклучоци за цевки: 23 p. 1,5, влезови, аголна врска, Приклучок за фитинзи Caleffi. поврзување на радијаторот: G 3/8" A (ISO 228-1) M, крајниот излез, аголна врска. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C. Завршница: хроматска. Kv: 2,22 m³/h. Материјал: месинг.
SCIP code
a1c4ebad-e6f4-4674-8f72-317fa4922983
3D модели
Текст за опис
Аголни конвертибилни вентили за топлиноизменувачи опремени со термостатични глави и термо-електрични придвижувачи. Аголна верзија. приклучоци за цевки: 23 p. 1,5, влезови, аголна врска, Приклучок за фитинзи Caleffi. поврзување на радијаторот: G 1/2" A (ISO 228-1) M, крајниот излез, аголна врска. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C. Завршница: хроматска. Kv: 2,70 m³/h. Материјал: месинг.
SCIP code
cd36ed62-079c-414d-9ae3-b9ddf5925d05
Cv
3.1 gpm
3D модели
Текст за опис
Аголни конвертибилни вентили за топлиноизменувачи опремени со термостатични глави и термо-електрични придвижувачи. Аголна верзија. приклучоци за цевки: G 3/4" A (ISO 228-1) M, влезови, аголна врска, Приклучок за фитинзи Caleffi. поврзување на радијаторот: G 1/2" A (ISO 228-1) M, крајниот излез, аголна врска. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C. Завршница: хроматска. Kv: 2,70 m³/h. Cv: 3.1 gpm. Материјал: месинг.
SCIP code
77567ca1-0318-46de-9caa-25f37d65a509

Апликации

Caleffi Rep Locator
Caleffi Rep Locator