Seritë 338

Valvul radiatori këndore termorregulluese për gypa bakri dhe plastikë. Version këndor.

Shko te
338402.png
338302_sez~-~page-1.png
338302_dim~-~page-1.png
338302_bol~-~page-1.png
338402.png
338302_sez~-~page-1.png
338302_dim~-~page-1.png
338302_bol~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Valvul radiatori këndore termorregulluese për gypa bakri dhe plastikë. Version këndor.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C
Lustër: krom
Materialet: Nikel

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhja e tubave Lidhja e radiatorit Kv
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul radiatori këndore termorregulluese për gypa bakri dhe plastikë. Version këndor. lidhja e tubave: 23 p. 1,5, hyrje, lidhje me kënd, Lidhja për rakorderat Caleffi. lidhja e radiatorit: G 3/8" A (ISO 228-1) M, dalje fundore, lidhje me kënd. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C. Lustër: krom. Kv: 2,22 m³/h. Materialet: Nikel.
SCIP code
a1c4ebad-e6f4-4674-8f72-317fa4922983
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul radiatori këndore termorregulluese për gypa bakri dhe plastikë. Version këndor. lidhja e tubave: 23 p. 1,5, hyrje, lidhje me kënd, Lidhja për rakorderat Caleffi. lidhja e radiatorit: G 1/2" A (ISO 228-1) M, dalje fundore, lidhje me kënd. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C. Lustër: krom. Kv: 2,70 m³/h. Materialet: Nikel.
SCIP code
cd36ed62-079c-414d-9ae3-b9ddf5925d05
Cv
3.1 gpm
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul radiatori këndore termorregulluese për gypa bakri dhe plastikë. Version këndor. lidhja e tubave: G 3/4" A (ISO 228-1) M, hyrje, lidhje me kënd, Lidhja për rakorderat Caleffi. lidhja e radiatorit: G 1/2" A (ISO 228-1) M, dalje fundore, lidhje me kënd. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C. Lustër: krom. Kv: 2,70 m³/h. Cv: 3.1 gpm. Materialet: Nikel.
SCIP code
77567ca1-0318-46de-9caa-25f37d65a509

Aplikimet

Caleffi Rep Locator
Caleffi Rep Locator