Серија 455

Конвертибилен вентил за радијатор опремен за термостатски контролни глави и термо-електричен погон.

Оди до
455400.png
455400_dim~-~page-1.png
455400_sez~-~page-1.png
455400_bol1~-~page-1.png
455400.png
455400_dim~-~page-1.png
455400_sez~-~page-1.png
455400_bol1~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Конвертибилен вентил за радијатор опремен за термостатски контролни глави и термо-електричен погон.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 5–100 °C
Должина сонда: 30 cm
Главно централно растојание: 40 mm
Завршница: хроматска
Материјал: месинг

Цртежи и спецификации

Број на дел поврзување на радијаторот приклучоци за цевки Kv едноцевка
Kv двоцевка
1,10 m³/h
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Конвертибилен вентил за радијатор опремен за термостатски контролни глави и термо-електричен погон. поврзување на радијаторот: G 1/2" A (ISO 228-1) M, влезови, Приклучок за фитинзи Caleffi. приклучоци за цевки: 23 p. 1,5, крајниот излез. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C. Должина сонда: 30 cm. Главно централно растојание: 40 mm. Завршница: хроматска. Kv едноцевка: 2,0 m³/h. Kv двоцевка: 1,10 m³/h. Материјал: месинг.
SCIP code
07b76d60-4304-4f77-9548-7d053cb5474f
Kv двоцевка
1,10 m³/h
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Конвертибилен вентил за радијатор опремен за термостатски контролни глави и термо-електричен погон. поврзување на радијаторот: G 3/4" A (ISO 228-1) M, влезови, Приклучок за фитинзи Caleffi. приклучоци за цевки: 23 p. 1,5, крајниот излез. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C. Должина сонда: 30 cm. Главно централно растојание: 40 mm. Завршница: хроматска. Kv едноцевка: 2,0 m³/h. Kv двоцевка: 1,10 m³/h. Материјал: месинг.
SCIP code
ac7c8bed-0f16-46a7-9329-71d5e89cbe12
Kv двоцевка
1,10 m³/h
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Конвертибилен вентил за радијатор опремен за термостатски контролни глави и термо-електричен погон. поврзување на радијаторот: 23 p. 1,5, влезови, право, Приклучок за фитинзи Caleffi. приклучоци за цевки: G 1" A (ISO 228-1) M, крајниот излез. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C. Должина сонда: 30 cm. Главно централно растојание: 40 mm. Завршница: хроматска. Kv едноцевка: 2,0 m³/h. Kv двоцевка: 1,10 m³/h. Материјал: месинг.
SCIP code
b473e98a-51c8-4535-8964-76747c23306e
Kv двоцевка
1,10 m³/h
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Конвертибилен вентил за радијатор опремен за термостатски контролни глави и термо-електричен погон. поврзување на радијаторот: G 1" A (ISO 228-1) M, влезови, лево, Приклучок за фитинзи Caleffi. приклучоци за цевки: 23 p. 1,5, крајниот излез. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C. Должина сонда: 30 cm. Главно централно растојание: 40 mm. Завршница: хроматска. Kv едноцевка: 2,0 m³/h. Kv двоцевка: 1,10 m³/h. Материјал: месинг.
SCIP code
917e56df-ad66-4c5f-88ee-ead7c7af0b67

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi