Серија 453

Продолжување на месинг цевка за сонда.

Оди до
453020.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Продолжување на месинг цевка за сонда.

Цртежи и спецификации

Број на дел Користете Должина
3D модели
Текст за опис
Продолжување на месинг цевка за сонда. Должина: 200 mm.
3D модели
Текст за опис
Продолжување на месинг цевка за сонда. Должина: 300 mm.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi