Серија 4501

Радијаторски вентил за системи со една цевка.

Оди до
450140.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Радијаторски вентил за системи со една цевка.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 5–100 °C
Главно централно растојание: 40 mm
Завршница: хроматска
Должина сонда: 30 cm
Материјал: месинг

Цртежи и спецификации

Број на дел поврзување на радијаторот приклучоци за цевки Kv
3D модели
Текст за опис
Радијаторски вентил за системи со една цевка. поврзување на радијаторот: G 1/2" A (ISO 228-1) M, влезови, Приклучок за фитинзи Caleffi. приклучоци за цевки: 23 p. 1,5, крајниот излез. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C. Главно централно растојание: 40 mm. Завршница: хроматска. Должина сонда: 30 cm. Kv: 3,20 m³/h. Материјал: месинг.
3D модели
Текст за опис
Радијаторски вентил за системи со една цевка. поврзување на радијаторот: G 3/4" A (ISO 228-1) M, влезови, Приклучок за фитинзи Caleffi. приклучоци за цевки: 23 p. 1,5, крајниот излез. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–100 °C. Главно централно растојание: 40 mm. Завршница: хроматска. Должина сонда: 30 cm. Kv: 3,70 m³/h. Материјал: месинг.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi