Seritë 4005

Valvul e konvertueshme radiatori për koka kontrollit termostatike dhe aktuator termo-elektrik. Version i majtë.

Shko te
400520.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Valvul e konvertueshme radiatori për koka kontrollit termostatike dhe aktuator termo-elektrik. Version i majtë.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C
Lidhja e sondës: 40 cm
Distanca qendrore kryesore: 40 mm
Lustër: e kromuar

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhja e tubave Lidhja e radiatorit Kv për një tub
Kv për dy tuba
0,96 m³/h
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul e konvertueshme radiatori për koka kontrollit termostatike dhe aktuator termo-elektrik. Version i majtë. lidhja e tubave: 23 p. 1,5, hyrje, majtas, Lidhja për rakorderat Caleffi. lidhja e radiatorit: G 1/2" A (ISO 228-1) M, dalje fundore, majtas. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–100 °C. Lidhja e sondës: 40 cm. Distanca qendrore kryesore: 40 mm. Lustër: e kromuar. Kv për një tub: 1,6 m³/h. Kv për dy tuba: 0,96 m³/h.
SCIP code
026308ff-6857-4c26-a728-c326b15a3b50

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi