SHFLETO KATEGORITË E

Valvula flutur

Lloji i valvulave flutur LUG dhe WAFER përdoren në qarqet e mbyllura të sistemeve të ngrohjes dhe kondicionimit si mekanizma zonale ose mbyllëse.