Seritë 6561

Aktuator termo-elektrik.

Shko te
656102.png
656102_dim~-~page-1.png
656102.png
656102_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Aktuator termo-elektrik.

Të dhënat teknike

Gama e temperaturës së ambientit: 0–50 °C
Konsumi i energjisë: 3 W
Klasa e mbrojtjes: IP 44 (shtrirje vertikale)
Gjatësia e kabullit të furnizimit: 0,80 m, 0,8 m
Rryma e ndezjes: ≤ 1 A

Certifikimet

CE

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Furnizimi me energji elektrike
Modele 3D
Teksti i tenderit
Aktuator termo-elektrik. Gama e temperaturës së ambientit: 0–50 °C. Furnizimi me energji elektrike: 230 V (AC). Konsumi i energjisë: 3 W. Klasa e mbrojtjes: IP 44 (shtrirje vertikale). Gjatësia e kabullit të furnizimit: 0,80 m. Rryma e ndezjes: ≤ 1 A.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Aktuator termo-elektrik. Gama e temperaturës së ambientit: 0–50 °C. Furnizimi me energji elektrike: 24 V (AC). Konsumi i energjisë: 3 W. Klasa e mbrojtjes: IP 44 (shtrirje vertikale). Gjatësia e kabullit të furnizimit: 0,8 m. Rryma e ndezjes: ≤ 1 A.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi